Πίσω από την Τρομοκρατία: Η Ψυχιατρική Χειραγωγεί τη Διάνοια

Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στους δίδυμους πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (WTC) της Νέας Υόρκης και στο Πεντάγωνο, στην Ουάσιγκτον, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, δεν θα ξεχαστούν ποτέ: τα αεροπλάνα που τυλίγονται στις φλόγες καθώς πέφτουν επάνω σε κτήρια, οι άνθρωποι που πηδούν από τα ερείπια που καίγονται για να βρουν βέβαιο θάνατο, οι πυροσβέστες που σπεύδουν μέσα στους καταρρέοντες πύργους για να γίνουν οι ίδιοι θύματα, ολόκληρα τμήματα του Μανχάταν που κατέληξαν μαυρισμένα από το καπνό. Σαστισμένος ο κόσμος έβλεπε τις ειδήσεις, ξανά και ξανά, προσπαθώντας να κατανοήσει τον εγκληματικό νου που μπορούσε να συλλάβει ένα τέτοιο σχέδιο, πόσo μάλλον να το εκτελέσει.

Αδιανόητα βίαιες πράξεις όπως αυτή προκαλούν σε όλους μας σοκ. Τι είδους άτομο θα μπορούσε να είναι τόσο σκληρό, καταστροφικό και διατεθειμένο να χάσει την ίδια του τη ζωή κατά την εκτέλεση αυτού του σχεδίου; Τι είδους άνθρωποι έχουν αυτή τη νοοτροπία ώστε να σχεδιάζουν μεθοδικά και να εκτελούν τις μαζικές δολοφονίες, με απόλυτη περιφρόνηση για την ανθρωπότητα; Ωστόσο, ορισμένοι «ειδικοί» ισχυρίζονται ότι οι σύγχρονοι έμποροι του τρόμου δεν είναι πιο παράλογοι από σας ή από εμένα – όλοι έχουμε «δαιμόνια» μέσα μας.

Να είστε δύσπιστοι προς αυτούς τους ειδικούς γιατί οι ισχυρισμοί τους είναι κραυγαλέα ψεύδη. Η τρομοκρατία είναι ένα δημιούργημα. Δεν αποτελεί μέρος της ανθρώπινης φύσης. Οι βομβιστές αυτοκτονίας γίνονται, δε γεννιoύνται. Σε τελική ανάλυση, η τρομοκρατία είναι αποτέλεσμα παραφρόνων που ρέπουν προς την καταστροφή. Και αυτοί οι παράφρονες είναι συχνά το αποτέλεσμα ψυχιατρικών ή ψυχολογικών τεχνικών που σκοπό έχουν τον έλεγχο της διάνοιας και της συμπεριφοράς. Οι βομβιστές αυτοκτονίας δεν σκέφτονται λογικά. Είναι αδύναμα και ευεπηρέαστα άτομα τα οποία έχουν εμποτιστεί ψυχολογικά ώστε να δολοφονούν αθώους ανθρώπους, χωρίς συμπόνια και χωρίς να τους ενδιαφέρει η αξία ούτε της ίδιας τους της ζωής. Είναι κατασκευασμένοι δολοφόνοι.

Μέρος της διαδικασίας «κατασκευής» τους είναι και η χρήση ψυχοτρόπων ψυχιατρικών φαρμάκων. Εξετάστε την προέλευση της λέξης «assassin» (δολοφόνος στα Αγγλικά). Το 1090, ο Χασάν Iμπν Aλ-Σαμπάχ ίδρυσε μια τρομοκρατική ομάδα, που την ονόμασε Τάγμα του Ισμαήλ, σε μια οχυρωμένη ορεινή τοποθεσία, νότια της Κασπίας Θάλασσας. Για να εκπαιδεύσουν τους οπαδούς του τάγματος ως δολοφόνους, πρώτα τους νάρκωναν και στη συνέχεια τους πήγαιναν σε έναν πανέμορφο κήπο γεμάτο με άφθονο φαγητό, ποτό και ωραίες γυναίκες. Στη συνέχεια τους ξυπνούσαν για να απολαύσουν τις «ηδονές του κήπου» και ύστερα, υπό την επήρεια ναρκωτικών και πάλι, τους επέστρεφαν στον «Μεγάλο Διδάσκαλο» που επέβλεπε την εκπαίδευσή τους. Αυτός τους διαβεβαίωνε ότι ποτέ δεν είχαν φύγει από κοντά του αλλά είχαν πάρει απλώς μια γεύση από τον παράδεισο που τους περίμενε αν πραγματοποιούσαν επιτυχώς μια αποστολή δολοφονίας. Λόγω της αυξημένης χρήσης χασίς για να επιτευχθεί η μέθη, οι δολοφόνοι έγιναν γνωστοί ως «Hashishiyn» («χρήστης χασίς» στα αραβικά) και αργότερα «Assassins» (δολοφόνοι).

Οι Ιάπωνες πιλότοι «καμικάζι» που έκαναν τις επιθέσεις αυτοκτονίας εναντίον των Συμμαχικών πλοίων κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου χρησιμοποιούσαν αμφεταμίνες για να παρακάμψουν τη φυσική τους παρόρμηση να επιβιώσουν. Στις παρενέργειες της αμφεταμίνης περιλαμβάνονται: ψύχωση, ευφορία και μαχητικότητα.

Η Μπέβερλι Ίκμαν, συγγραφέας και παιδαγωγός λέει: «Οι ακατονόμαστες τρομοκρατικές πράξεις, τα βασανιστήρια και οι μαζικές δολοφονίες δεν προέρχονται τόσο από άτομα που έχουν τρελαθεί, όσο από άτομα που έχουν χάσει τη συνείδησή τους. Οι αποτρόπαιες επιθέσεις αυτοκτονίας στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και στο Πεντάγωνο οδηγούν στον Οσάμα Μπιν Λάντεν και... ο κύριος μέντορας του Μπιν Λάντεν είναι ένας πρώην ψυχίατρος... Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ψυχίατροι χρησιμοποιήθηκαν ως χειραγωγοί χαρισματικών αλλά ουσιαστικά αδύναμων και μειονεκτούντων ανθρωπίνων όντων – συστηματικά τροφοδοτούν τα μίση τους και το υπερτροφικό εγώ τους, μέχρι που τελικά ακόμη και η πιο βάρβαρη πράξη μπορεί να φαίνεται εύλογη και ορθολογική στο όνομα κάποιου διεστραμμένου σκοπού».

Από την «Τελική Λύση» του Χίτλερ στη Γερμανία και την αδιανόητη «εθνική κάθαρση» και τις τρομοκρατικές εκκαθαρίσεις στη Βοσνία και στο Κοσσυφοπέδιο τη δεκαετία του 1990, μέχρι τους βομβιστές αυτοκτονίας σήμερα, ο κόσμος έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τα χέρια των προγραμματισμένων δολοφόνων και των μανιακών της γενοκτονίας.

Αυτή η έκθεση αποκαλύπτει σημαντικούς κρυφούς παράγοντες που συμμετέχουν στην ανησυχητική και εκρηκτική άνοδο της τρομοκρατίας σήμερα: τους ψυχιάτρους και τους ψυχολόγους. Η αποκάλυψη αυτής της καταστροφικής πηγής πίσω από την τρομοκρατία παρέχει την επίγνωση και τις λύσεις σε ένα κατά τα άλλα ακατανόητο και καταστρεπτικό φαινόμενο.

Φιλικά,


Γιαν Ίστγκεϊτ,
Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτών
για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Διεθνώς.

DOWNLOADS