Βίντεο

Διαφημίσεις CCHR
Μάθετε την Αλήθεια για Ψυχιατρική

Βασισμένα στα γεγονότα και τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χορήγηση ψυχοτρόπων φαρμάκων – ιδίως στα παιδιά, αυτά τα βίντεο από τη CCHR θα σας ανοίξουν τα μάτια, αποκαλύπτοντας την καταστροφή και το θάνατο που προκαλούνται καθημερινά από την ψυχιατρική ψευδοεπιστήμη.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ>>

Διαγνωστικό Και Στατιστικό Εγχειρίδιο:
Η Πιο Θανατηφόρα Απάτη Της Ψυχιατρικής

Είναι ένας κατάλογος ψυχικών ασθενειών µε τις καλύτερες πωλήσεις – έχει 943 σελίδες και καλύπτει τα πάντα, από κατάθλιψη και ανησυχία µέχρι τραύλισµα, εξάρτηση απ’ το τσιγάρο, αραχνοφοβία, εφιάλτες, δυσκολία µε τα µαθηµατικά, µέχρι και διαταραχή της παιδικής ηλικίας – όλα επανερµηνευµένα, και χαρακτηρισµένα ως ασθένειες του εγκεφάλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜ>>
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜ>>

 

Το Μάρκετινγκ της Τρέλας:
Είμαστε Όλοι Τρελοί;

Το απόλυτο ντοκιμαντέρ για τη χορήγηση ψυχοτρόπων φαρμάκων – αυτή είναι η ιστορία της εταιρικής επικερδούς σχέσης μεταξύ των φαρμακευτικών εταιριών και της ψυχιατρικής η οποία έχει δημιουργήσει κέρδος 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την αθέμιτη διοχέτευση των ψυχοτρόπων φαρμάκων σε ένα ανυποψίαστο κοινό. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜ>>
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜ>>

Εύκολο Χρήμα Πατώντας Επί Πτωμάτων:
Η Καλυμμένη Ιστορία Παροχής Ψυχοτρόπων

Φανταστείτε μια βιομηχανία 330 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ισχυρίζεται ότι ωφελεί τα άτομα με υποτιθέμενα ιατρικά προβλήματα, η οποία όμως δεν έχει παράγει ούτε μία θεραπεία. Αυτό το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ σχίζει τη μάσκα της ψυχιατρικής χορήγησης φαρμάκων και εκθέτει μια σκληρή αλλά καλά εδραιωμένη μηχανή παραγωγής χρημάτων.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜ>>

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜ>>

Ψυχιατρική: Μια Βιομηχανία Θανάτου

Αυτή η συγκλονιστική παρουσίαση, που η δημιουργία της διήρκησε δύο χρόνια, απογυμνώνει τα καταστροφικά έργα της ψυχιατρικής σε όλους του τομείς της κοινωνίας μας. Εικόνες από παλιότερα και σύγχρονα φιλμ που απεικονίζουν τους ψυχιάτρους σε δράση, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις με γιατρούς εμπειρογνώμονες και συγκινητικές ιστορίες από τα θύματά τους και τις οικογένειές τους, κάνουν αυτό το ντοκιμαντέρ το πιο ολοκληρωμένο και σοκαριστικό που έχει παραχθεί ποτέ σχετικά με τις ψυχιατρικές παραβιάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜ>>
ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜ>>

Η συνταγογράφηση της ψυχιατρικής για τη βία

Τεκμηριώνοντας τον αντίκτυπο που έχει η πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων ψυχιατρική − φαρμακευτική βιομηχανία, αυτό το δυνατό και περιγραφικό βίντεο περιέχει συνεντεύξεις με εμπειρογνώμονες, γονείς και θύματα. Δραματικές ηχογραφήσεις πραγματικών κλήσεων στην υπηρεσία πρώτων βοηθειών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από απεγνωσμένα μέλη των οικογενειών – μία από αυτές από τον ίδιο τον δολοφόνο – μεταφέρουν την ανατριχιαστική πραγματικότητα πίσω από τους τίτλους των ειδήσεων του σήμερα. Εδώ είναι η συγκλονιστική αλήθεια που κρύβεται κάτω από το τρέχον κύμα βίας που έχει καταστροφικές συνέπειες για τα σπίτια μας, τα σχολεία και τις κοινότητες.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜ>>

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΦΙΛΜ>>

DOWNLOADS