Ιστοσελίδα Πολιτικής Απορρήτου της CCHR

Το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντικό για μας. Θέλουμε να κάνουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας όσο πιο απολαυστική και ικανοποιητική γίνεται και θέλουμε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες μας με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Έχουμε δημιουργήσει αυτή την Πολιτική Απορρήτου για να δείξουμε τη σταθερή δέσμευσή μας στο απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων και την ασφάλεια σας.

Οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται στην ιστοσελίδα συμπεριλαμβανομένων του ονόματός σας, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, της ταχυδρομικής διεύθυνσης, του αριθμού τηλεφώνου και οποιασδήποτε δημογραφικής πληροφορίας προστατεύονται και δεν δίνονται σε καμία άλλη οργάνωση ή άτομα εκτός της CCHR. Οι πληροφορίες που παρέχονται στα έντυπά μας για περιπτώσεις κακοποίησης σχετικά με την ψυχική υγεία ή δεδομένα που δίνονται όταν ζητούνται περισσότερες πληροφορίες μπορεί να σταλούν κατά την κρίση μας σε ένα τοπικό παράρτημα της CCHR κοντά σας που είναι περισσότερο κατάλληλο για να ικανοποιήσει το αίτημά σας.

Ποτέ δε θα πουλήσουμε ούτε θα ενοικιάσουμε τις προσωπικές πληροφορίες σε τρίτους, εκτός από τις περιπτώσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Ασφάλεια Δεδομένων

Οι πληροφορίες που παρέχετε για να γίνετε μέλος, να ψωνίσετε στο βιβλιοπωλείο και να κάνετε δωρεές καθώς και οι πληροφορίες για τη πιστωτική σας κάρτα ασφαλίζονται με τη χρήση της τεχνολογίας κρυπτογράφησης Secure Sockets Layer (SSL). Χρησιμοποιούμε αυτήν την τεχνολογία SSL για να εμποδίσουμε την υποκλοπή και ανάγνωση αυτών των πληροφοριών, καθώς διαβιβάζονται μέσω του Διαδικτύου. Τα κρυπτογραφημένα δεδομένα πηγαίνουν σε μια ασφαλή τοποθεσία, όπου οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται σε υπολογιστές ελεγχόμενης πρόσβασης που βρίσκονται σε περιοχές περιορισμένης πρόσβασης.

Ενώ καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε την ακεραιότητα και ασφάλεια των δικτύων και των συστημάτων μας, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα μέτρα ασφαλείας μας θα εμποδίσουν τρίτα μέρη (χάκερ) από το να αποκτήσουν παράνομη πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες.

Ειδικές Περιπτώσεις

Η πολιτική μας είναι να μη χρησιμοποιούμε ή να μη μοιραζόμαστε τις προσωπικές σας πληροφορίες με τρόπους που δεν σχετίζονται με αυτούς που περιγράφονται εδώ χωρίς παράλληλα να σας παρέχουμε μια δυνατότητα εξαίρεσης ή με κάποιον άλλο τρόπο απαγόρευσης τέτοιων μη σχετιζόμενων χρήσεων. Ωστόσο, μπορούμε να αποκαλύψουμε προσωπικές πληροφορίες για εσάς ή πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου, για οποιοδήποτε λόγο, εάν, κατά την κρίση μας, πιστεύουμε ότι συντρέχει λόγος να γίνει αυτό σε περιπτώσεις: συμμόρφωσης με τη νομοθεσία, όπως το Νόμο για το Απόρρητο στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες, συμμόρφωσης με κανονισμούς ή κυβερνητικές ή νομικές απαιτήσεις για τέτοιες πληροφορίες, για να αποκαλύψουμε πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να εξακριβωθεί, να έρθουμε σε επαφή ή για να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη ενάντια σε κάποιον που μπορεί να παραβιάζει τις πολιτικές μας, για τη σωστή λειτουργία του ιστοτόπου ή για την προστασία της CCHR και των παραρτημάτων της.

Δέσμευση για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων των Παιδιών

Το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των παιδιών είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας. Είναι πολιτική μας να συμμορφωνόμαστε με τον Νόμο περί Προστασίας της Ιδιωτικότητας των Παιδιών του 1998 και όλους τους άλλους ισχύοντες νόμους. Συστήνουμε τα παιδιά να ζητούν την γονική άδεια πριν να στείλουν προσωπικές πληροφορίες σε εμάς ή σε κάποιον άλλο στο Διαδίκτυο.

Αλλαγή στην Πολιτική Προστασίας Απορρήτου

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε ή να βελτιώσουμε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Απορρήτου ανά πάσα στιγμή, αναρτώντας την αναθεωρημένη πολιτική στον ιστότοπό μας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν μόνο τις πληροφορίες που συλλέγουμε από την ημερομηνία έναρξης ισχύος της αλλαγής στην Πολιτική Προστασίας Απορρήτου εκτός αν σημειώνεται διαφορετικά.

Ερωτήσεις ή Σχόλια

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, παρακαλούμε ελάτε σε επαφή μαζί μας.

DOWNLOADS