Συμμετέχετε

Η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όχι μόνο εκθέτει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο πεδίο της διανοητικής υγείας αλλά επίσης δουλεύει ενεργά παράλληλα με άτομα και ομάδες σε όλο τον κόσμο για να επιτύχει την αναγκαία αναμόρφωση.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε.  

Κάντε μια δωρεά:
Μέσα από τη δωρεά σας η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μπορεί να συνεχίσει το ζωτικό της έργο και τις καμπάνιες για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μπορείτε να κάνετε μια εφάπαξ δωρεά, μια μηνιαία συνδρομή ή να γίνετε μέλος της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. 
Κάντε δωρεά τώρα >>

Συμμετέχετε διαδικτυακά μέσω των εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης:

Γίνετε συνδρομητής της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Παρακολούθστε την Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Twitter!

Υποστηρίξτε την Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Facebook

Επισκεφτείτε την σελίδα της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο MySpace

Διανείμετε τα βίντεο και τις Δημοσιεύσεις της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα:

Υπάρχουν διαθέσιμα βίντεο και εκδόσεις που μπορείτε να τα μοιράσετε σε άλλους είτε παραγγέλνοντάς τα μέσω διαδικτύου είτε στέλνοντάς τα με links. Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν εκδόσεις και αναφορές οι οποίες είναι διαθέσιμες για εύκολη διανομή. 
Παραγγείλτε μέσω διαδικτύου >>

Πηγαίνετε στη σελίδα με τα downloads >>

 Δραστηριοποιηθείτε στην περιοχή σας:
Μέσα από το παγκόσμιο δίκτυο της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα μπορείτε να βρείτε το αντίστοιχο τμήμα της στη χώρα σας και να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις περιοχές στις οποίες εφαρμόζει προγράμματα αναμόρφωσης σε συγκεκριμένες χώρες ανά τον κόσμο.
Εντοπισμός στον παγκόσμιο χάρτη>>

Εκπαιδευτικό Πακέτο της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα:
Διαθέσιμο τώρα για όλους τους εκπαιδευτικούς το νέο Εκπαιδευτικό Πακέτο «Το Μάρκετινγκ της Τρέλας» περιλαμβάνει ένα φιλμ με 13 κεφάλαια, ύλη σεμιναρίου, βιβλιαράκια και πολλά άλλα. Δίδαξε στους μαθητές σου την αλήθεια για τους κινδύνους των ψυχιατρικών φαρμάκων.
Παράγγειλε το δωρεάν εκπαιδευτικό πακέτο >>

Ανέφερε οποιαδήποτε κακοποίηση στον τομέα της ψυχικής υγείας (χορήγηση ναρκωτικών, ηλεκτροσόκ, ακούσιο εγκλεισμό κ.λπ.) συμπληρώνοντας τη φόρμα για την αναφορά κατάχρησης και στέλνωτάς την στην Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ( κάθε πληροφορία κρατείται αυστηρά εμπιστευτική).
Κάνε την αναφορά τώρα>>

DOWNLOADS