Μουσείο
Ψυχιατρική: Μια Βιομηχανία Θανάτου

Στην διεθνή έδρα της CCHR στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια, βρίσκεται αυτό το μουσείο προηγμένης τεχνολογίας το οποίο καταμαρτυρά πως η ψυχιατρική είναι ένας κλάδος που οδηγείται από το κέρδος και προφασιζόμενη τη βοήθειά της συχνά καταλήγει σε θάνατο.

Χιλιάδες νομοθέτες, ιατροί, υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης και σπουδαστές, καθώς και απλοί πολίτες έχουν περιηγηθεί το μουσείο και χρησιμοποιούν τις πληροφορίες για να αναλάβουν δράση στο πεδίο τους και έτσι να αναγκάσουν τη ψυχιατρική να δώσει λόγο για τα εγκλήματα και τις καταχρήσεις της.

Η περιήγηση αυτή περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ και έκθεση εργαλείων και συσκευών των πιο επιζήμιων θεραπειών της ψυχιατρικής. Είναι η πιο ολοκληρωμένη πηγή σχετικά με τις παλαιότερες και πιο πρόσφατες θεωρίες και πρακτικές της ψυχιατρικής.

Το Μουσείο είναι δωρεάν για το κοινό και είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα.

Διεύθυνση:
Citizens Commission on Human Rights
6616 Sunset Blvd
Los Angeles, California 90028

Ώρες λειτουργίας:
10:00 π.μ. έως 09:00 μ.μ. Δευτέρα – Παρασκευή
10:00 π.μ. έως 6 μ.μ. Σάββατο
1:00 μ.μ. έως 6 μ.μ. Κυριακή

Φέρτε τους φίλους σας, την οικογένεια ή οποιονδήποτε άλλον πρέπει να ξέρει την αλήθεια. Τα γκρουπ είναι ευπρόσδεκτα.

Για να κάνετε κράτηση για περιηγήσεις, παρακαλούμε καλέστε το Διευθυντή του Μουσείου στο 1-800-869-2247.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Μουσείο Ψυχιατρική: Μια Βιομηχανία Θανάτου online, σε μια πλήρη 3D περιήγηση που περιλαμβάνει τις οπτικοακουστικές παρουσιάσεις του ίδιου του μουσείου.
Επισκεφτείτε το Διαδραστικό Μουσείο >>

DOWNLOADS