Διαγνωστικό Και Στατιστικό Εγχειρίδιο: Η Πιο Θανατηφόρα Απάτη Της Ψυχιατρικής

Μία περίτεχνη ψευδοεπιστημονική απάτη...

Περιλαμβάνει 943 σελίδες και απαριθμεί 374 ψυχικές «διαταραχές».

Είναι η βάση για τον κατάλογο των ψυχικών διαταραχών που περιλαμβάνονται στη Διεθνή Ταξινόμηση των Νόσων (ICD) το οποίο χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο.

Και παρόλο που ζυγίζει λιγότερο από δυόμισι κιλά, η επιρροή του διαποτίζει κάθε πτυχή της σύγχρονης κοινωνία μας: τις κυβερνήσεις, τα δικαστήρια και τις στρατιωτικές μας δυνάμεις, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα σχολεία μας.

Χρησιμοποιώντας το, οι ψυχίατροι μπορούν να επιβάλλουν τη χορήγηση ψυχιατρικών φαρμάκων, την απαγωγή των παιδιών σας, μέχρι και την κατάσχεση των πιο πολύτιμων προσωπικών σας δικαιωμάτων.

Πρόκειται για το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών της ψυχιατρικής, και είναι η μηχανή που οδηγεί μια ψυχιατρική βιομηχανία αξίας 330 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αλλά υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο πίσω από το DSM; Ή δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια περίτεχνη ψευδοεπιστημονική απάτη;

Από τους δημιουργούς των βραβευμένων ντοκιμαντέρ, Εύκολο Χρήμα: Πατώντας Επί Πτωμάτων, Το Μάρκετινγκ της Τρέλας, και Μοιραίο Λάθος, έρχεται η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από την πιο θανατηφόρα απάτη της ψυχιατρικής.

DOWNLOADS