Εκπαιδευτικά εργαλεία της Επιτροπής Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα – Καλωσόρισμα Εκπαιδευτικών

Με πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπων να καταναλώνουν συνταγογραφούμενα ψυχοτροπικά ( που αλλοιώνουν το νου) φάρμακα – εκ των οποίων τα 20 εκατομμύρια είναι παιδιά – είναι πολύ δύσκολο σήμερα να βρεις οποιονδήποτε που να μη γνωρίζει κάποιον που να παίρνει της μιας ή της άλλης μορφής ψυχοτρόπα.

Πώς τα ψυχοτρόπα φάρμακα, χωρίς να στοχεύουν σε κάποια ασθένεια, χωρίς κάποια γνωστή θεραπευτική δύναμη και με μια μακριά λίστα παρενεργειών, έγιναν η δημοφιλής θεραπεία για κάθε είδους ψυχολογική ανησυχία;

Και πώς συνέβη και οι ψυχίατροι που υποστηρίζουν αυτά τα ναρκωτικά να έχουν κατακτήσει το πεδίο της διανοητικής θεραπείας;

Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλές άλλες είναι το κλειδί για την κατανόηση πολλών κοινωνικών ασθενειών που μαστίζουν τον κόσμο σήμερα. Πίσω από πολλά από αυτά τα ψέμματα βρίσκεται μια πολυεκατομυριούχος ψυχιατρική − φαρμακευτική συνεργασία που πουλά «ασθένειες» με σκοπό το κέρδος – ρισκάροντας την υγεία των ανθρώπων ακόμα και τις ζωές τους. Το Μάρκετινγκ της Τρέλας Το Εκπαιδευτικό Πακέτο προμηθεύει εκείνες τις απαντήσεις όπως και εκείνες τις λύσεις που ταράζουν το πεδίο της ψυχικής υγείας και που οι ψυχίατροι δε θέλουν να γνωρίζετε γι’αυτές. Αυτά τα υλικά περιέχουν ζωτικής σηµασίας πληροφορίες για τη διασφάλιση των ατοµικών δικαιωµάτων και βάζουν τέρμα στις καταχρήσεις της ψυχιατρικής.

Η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα προσφέρει αυτό το πακέτο ΔΩΡΕΑΝ στους εκπαιδευτικούς για να τους βοηθήσει στην εκπαίδευση άλλων σχετικά με τους κινδύνους αυτών των φαρμάκων που αλλοιώνουν τη διάνοια και για να παρέχει πληροφόρηση που γενικά αποκρύπτεται από τους ασθενείς ή τους γιατρούς. Οπλιστείτε µε την αλήθεια σχετικά µε την ψυχιατρική.

Για να προ-παραγγείλετε ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ: Είμαστε Όλοι Τρελοί; Πατήστε εδώ >>

DOWNLOADS