ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ

Διαθέσιμο χωρίς επιβάρυνση για τους εκπαιδευτικούς, Το Μάρκετινγκ της Τρέλας: Είμαστε Όλοι Τρελοί; Το Εκπαιδευτικό Πακέτο σας παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διδάξετε τους άλλους για τους κινδύνους των φαρμάκων που αλλοιώνουν τη διάνοια και πώς να αναλάβετε αποτελεσματική δράση για τον καθαρισμό του πεδίου της πνευματικής θεραπείας.

Το Εκπαιδευτικό Πακέτο περιλαμβάνει:

  • ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ: Είμαστε Όλοι Τρελοί; σε DVD: Ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ που αφηγείται την ιστορία της προσοδοφόρας συνεργασίας μεταξύ ψυχιάτρων και φαρμακοβιομηχανιών που έχει δημιουργήσει 80 δισεκατομμύρια δολάρια κέρδος από τα ψυχοτρόπα. Εισχωρώντας πιο βαθιά από το επιχειρηματικό «βερνίκι», αυτό το ντοκουμέντο που αποτελείται από τρία μέρη, αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τη γλοιώδη κομπίνα του μάρκετινγκ και την επιστημονική απάτη και ξεσκεπάζει μια επικίνδυνη και συχνά θανατηφόρα καμπάνια πωλήσεων.
  • ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ: Είμαστε Όλοι Τρελοί; Εκπαιδευτικός οδηγός: Αυτός ο Οδηγός συνοδεύει το DVD − ντοκιμαντέρ, Το Μάρκετινγκ της Τρέλας – τα οποία και τα δύο βασίζονται σε σαράντα χρόνια έρευνας και εργασίας με επαγγελματίες της υγείας. Με σεμινάρια για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στην τάξη, το βιβλιαράκι αυτό εξετάζει πώς η ψυχιατρική − φαρμακευτική βιομηχανία έχει φτάσει στα σπίτια, στα σχολεία και τις επιχειρήσεις μας, πείθοντας εκατομμύρια ότι ο μόνος τρόπος για να λύσουν τα προβλήματά τους είναι να καταφύγουν σε επικίνδυνα φάρμακα. Τα σεμινάρια επικεντρώνονται γύρω από τα 13 κεφάλαια της ταινίας και τα ενημερωτικά βιβλιαράκια για τα διάφορα είδη ψυχοτρόπων φαρμάκων. Ο Οδηγός του Εκπαιδευτικού περιλαμβάνει επίσης ένα γλωσσάριο για να δοθούν οι ορισμοί που συνδέονται με τα φάρμακα καθώς και πληροφοριακά δελτία που μπορούν να διανεμηθούν μέσα στην τάξη.
  • Σειρά με βιβλιαράκια για τα Ψυχοτρόπα Φάρμακα: Ξεσκεπάζοντας την παραπλανητική διαφήμιση της «ωφέλειας» των φαρμάκων, τα έξι βιβλιαράκια παρέχουν εύκολη στην ανάγνωση πληροφόρηση σχετικά με τις συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες των ψυχοτρόπων ουσιών, καθώς και τις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις θεραπείας. Καλύπτοντας τα αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά, αντι-αγχωτικά/ηρεμιστικά, ψυχοδιεγερτικά και σταθεροποιητές διάθεσης, η εν λόγω σειρά ρίχνει φως στους πιθανούς σοβαρούς κινδύνους που αντιπροσωπεύουν αυτά για τους καταναλωτές. Εδώ είναι τα πραγματικά δεδομένα που σπάνια αποκρυπτογραφούνται από τις πολύπλοκες πληροφορίες που παρέχονται στη φαρμακευτική συσκευασία. Παρέχονται είκοσι τέσσερα αντίτυπα της σειράς με τα έξι βιβλιαράκια. Αν η τάξη σας έχει πάνω από είκοσι τέσσερις µαθητές, µπορείτε να παραγγείλετε µέχρι και δύο επιπλέον πακέτα δωρεάν.

Αν είστε εκπαιδευτικός, μπορείτε να κάνετε προ − παραγγελία του ΔΩΡΕΑΝ Εκπαιδευτικού Πακέτου, χρησιμοποιώντας τη Φόρμα κάνοντας κλίκ εδώ>>

DOWNLOADS