ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ: Η ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ»

Το εκπαιδευτικό πακέτο Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο: Η πιο Θανατηφόρα Απάτη της Ψυχιατρικής παρέχεται δωρεάν σε εκπαιδευτικούς ή άτομα που παραδίδουν σεμινάρια συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματιών στον τομέα της ιατρικής οι οποίοι δίνουν διαλέξεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια, διδάσκουν σε σχολεία ή πανεπιστήμια, διοργανώνουν εκπαιδευτικά προγράμματα για το κοινό ή ιατρικά συνέδρια. Αυτό το εκπαιδευτικό πακέτο περιλαμβάνει:

  • Ο Οδηγός για τον Εκπαιδευτικό από το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο: Η πιο Θανατηφόρα Απάτη της Ψυχιατρικής περιλαμβάνει όλα τα υλικά υποστήριξης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για το σεμινάριο το οποίο βασίζεται στο ντοκιμαντέρ.
  • Το ντοκιμαντέρ Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο: Η πιο Θανατηφόρα Απάτη της Ψυχιατρικής σε DVD (1:18 λεπτά) Χρησιμοποιώντας το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο για τις Ψυχικές Διαταραχές, οι ψυχίατροι μπορούν να επιβάλουν τη λήψη φαρμάκων, να στείλουν τα παιδιά σε ιδρύματα και να στερήσουν την ελευθερία κάποιων ανθρώπων απομονώνοντάς τους σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Παρ’ όλα αυτά το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο δεν είναι εργαλείο θεραπείας αλλά μια περίτεχνη ψευδοεπιστημονική απάτη που λειτουργεί ως μηχανή παραγωγής 330 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την ψυχιατρική βιομηχανία. Από τον μύθο της χημικής ισορροπίας του εγκεφάλου, μέχρι την παραδοχή εκ μέρους των ψυχιάτρων ότι δεν μπορούν να προσδιορίσουν τι ακριβώς εννοούν με τον όρο «ψυχική διαταραχή», μέχρι το γεγονός ότι οι νέες «διαταραχές» καταχωρούνται στο εγχειρίδιο χωρίς να αποδειχθούν επιστημονικά αλλά μέσω ψηφοφορίας, αυτό το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την αλήθεια που σοκάρει.
  • Ένα σετ από 24 αντίτυπα από το συνοδευτικό βιβλιαράκι Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο: Η πιο Θανατηφόρα Απάτη της Ψυχιατρικής, για να το διαβάσουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο και να το δώσουν σε άλλους.

Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε αυτά τα υλικά δωρεάν λόγω αυτών που συνεισφέρουν γενναιόδωρα κάνοντας δωρεές στη CCHR. Ως αντάλλαγμα, σας ζητούμε να πληροφορήσετε τη CCHR για τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες. Απαντήσεις, σχόλια και δηλώσεις από τους μαθητές/συμμετέχοντες και δηλώσεις από τους συναδέλφους ή επαγγελματίες που ωφελήθηκαν από τη γνώση αυτών των γεγονότων είναι ευπρόσδεκτες από τη CCHR.

Εάν δεν διοργανώνετε εκπαιδευτικές τάξεις ή σεμινάρια και θέλετε να αυξήσετε την επίγνωση του κοινού για τα θέματα κακομεταχείρισης στον τομέα της πνευματικής υγείας, μπορείτε να ζητήσετε το δωρεάν DVD και το Ενημερωτικό Πακέτο.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ

Παρακαλούμε συμπληρώστε το παρακάτω έντυπο για να λάβετε το ΔΩΡΕΑΝ πακέτο σας.

-