Εκπαιδευτικό Πακέτο Το Μάρκετινγκ της Τρέλας

Το Εκπαιδευτικό πακέτο Το Μάρκετινγκ της Τρέλας, που παρέχεται δωρεάν στους εκπαιδευτικούς όχι μόνο σας δίνει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να εκθέσετε το πρόβλημα των ψυχοτρόπων φαρμάκων, αλλά επίσης σας δείχνει τι μπορεί να γίνει γι 'αυτό.

Το ΔΩΡΕΑΝ πακέτο περιλαμβάνει:

  • ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ: Είμαστε Όλοι Τρελοί; σε DVD:Ένα πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την εξαιρετικά επικερδή συνεργασία μεταξύ ψυχιάτρων και φαρμακοβιομηχανιών που έχει δημιουργήσει ένα κέρδος 80 δις από τις πωλήσεις ψυχοτρόπων.
  • ΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ: Είμαστε Όλοι Τρελοί; Οδηγός Εκπαιδευτικού: Συνοδευτικός για το ντοκιμαντέρ-DVD, Το Μάρκετινγκ της Τρέλας, ο οδηγός αυτός παρέχει σεμινάρια που θα εξασφαλίσουν την ενεργή συμμετοχή μέσα στην τάξη.
  • Τη σειρά με τα βιβλιαράκια για τα Ψυχοτρόπα Φάρμακα: Είκοσι τέσσερα σετ, που το καθένα αποτελείται από έξι βιβλιαράκια τα οποία παρέχουν λεπτομερή δεδομένα σχετικά με τις επιπτώσεις των ψυχοτρόπων φαρμάκων.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα στα δεξιά για να λάβετε το δωρεάν Εκπαιδευτικό Πακέτο «Το Μάρκετινγκ της Τρέλας». Οι πληροφορίες σας θα παραμείνουν απόρρητες και δεν μοιράζονται με τρίτους.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ

(Περιορισμένη προσφορά για ένα δωρεάν πακέτο ανά εκπαιδευτικό ή καθοδηγητή σεμιναρίου).

-