Κεφάλαιο 13: Μαζεύοντας τα κομμάτια

Με μια μακρά και αποδεδειγμένη ιστορία αποτυχιών, οι ψυχίατροι και τα φάρμακά τους δέχονται επιθέσεις εκ μέρους της κυβέρνησης, εκ μέρους του νόμου, και έχουν να αντιμετωπίσουν δεκάδες χιλιάδες δικαστικές υποθέσεις.

Ακόμα και οι ψυχίατροι παραδέχονται πως «δεν έχουν καμία απάντηση για τις ψυχικές ασθένειες».

Αλλά υπάρχουν εκατοντάδες επιβιωτικές επιλογές, ελάχιστα γνωστές λόγω της επιρροής των ψυχιάτρων και την οικονομική ισχύ των φαρμακευτικών εταιριών. Κι αυτές οι επιλογές μπορούν να χειριστούν ακόμα και τη μεγαλύτερη ψυχική αναστάτωση.

Έχει ενδιαφέρον ότι κάτω από τα περισσότερα ψυχιατρικά προβλήματα υπάρχει μια σωματική ασθένεια που δεν έχει ανακαλυφθεί και δεν έχει αντιμετωπιστεί. Κι όταν αυτή θεραπευτεί, θεραπεύεται και η «ψυχική ασθένεια».

Αλλά λόγω του ισχυρού ελέγχου που ασκούν οι ψυχίατροι και οι φαρμακευτικές στο υπόλοιπο ιατρικό πεδίο, αυτό αναφέρεται σπάνια στους ασθενείς.

Για να προστατέψετε τον εαυτό σας κι αυτούς που αγαπάτε, επιμείνετε για τα πλήρη και ακριβή δεδομένα προκειμένου να δώσετε τη συγκατάθεσή σας: μια πλήρη αναφορά των κινδύνων και των ωφελειών της προτεινόμενης θεραπείας, ενημέρωση για άλλες θεραπείες ή τί θα συμβεί εάν δεν κάνεις απολύτως τίποτα.

DOWNLOADS