Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΪΒΥ ΓΙΑΡΝΤ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟ ΤΡΑΝΤΟΖΟΝ

ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ/ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ;

«Παρά τις 22 διαφορετικές προειδοποιήσεις από διεθνείς φορείς υγείας που αναγράφηκαν επάνω στη συσκευασία των φαρμάκων/ναρκωτικών της ψυχιατρικής οι οποίες αναφέρουν παρενέργειες όπως μανία, εχθρότητα, βία αλλά και τάσεις για ανθρωποκτονία καθώς και οι δεκάδες απόπειρες/δολοφονίες που σχετίζονται με τη χρήση ψυχιατρικών φαρμάκων, έπρεπε να γίνει ομοσπονδιακή έρευνα για τη σχέση μεταξύ των φαρμάκων της ψυχιατρικής και της τέλεσης πράξεων παράλογης βίας».

Χρειάστηκαν λιγότερες από 48 ώρες για να γίνει γνωστό ότι ο δράστης της μαζικής δολοφονίας στο Νέιβυ Γιάρντ στην Ουάσιγκτον, ο Ααρόν Αλέξης, είναι ακόμη μια περίπτωση εγκληματία που έπαιρνε ψυχοφάρμακα.

Οι Τάιμς της Νέας Υόρκης έγραψαν ότι ενώ ήταν στη Ρόδο στις 23 Αυγούστου 2013, και έπειτα στην Ουάσιγκτον, πέντε ημέρες αργότερα, δόθηκε στον Αλέξη συνταγή με το Τραζοντόν το οποίο είναι ένα αντικαταθλιπτικό με μαύρο πλαίσιο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων το οποίο προειδοποιεί για πρόκληση αυτοκτονικών τάσεων ενώ έχει τεκμηριωθεί ότι προκαλεί μανία και βίαιη συμπεριφορά.

Τώρα, δώδεκα αθώοι άνθρωποι (μαζί με τον δράστη) βρίσκονται νεκροί στο Νέιβυ Γιάρντ της Ουάσιγκτον.Ναι, αυτοί οι παράλογοι θάνατοι φέρνουν λύπη, είναι τραγικοί και αδιανόητοι. Είναι πια η ώρα να δείξουμε αυτούς που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό.

(Σημείωση: Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την αναφορά από τον ψυχίατρο Πήτερ Μπρέγκιν σχετικά με τον Δράστη της Μαζικής Δολοφονίας, Ααρόν Αλέξη που Λάμβανε το Αντικαταθλιπτικό Τραζοντόν).

Διότι οι νομοθέτες σε κρατικό αλλά και ομοσπονδιακό επίπεδο, αρνούνται να αντιμετωπίσουν τον τεράστιο όγκο πληροφοριών οι οποίες αποκαλύπτουν τη σχέση μεταξύ της βίας και των συνταγογραφούμενων ψυχοφαρμάκων, και οι μαζικές δολοφονίες όπως η σφαγή στο Νέιβυ Γιάρντ της Ουάσιγκτον, θα συνεχιστούν.

Παρά τις 22 διαφορετικές προειδοποιήσεις από διεθνείς φορείς υγείας που αναγράφηκαν επάνω στη συσκευασία των φαρμάκων/ναρκωτικών της ψυχιατρικής οι οποίες αναφέρουν παρενέργειες όπως μανία, εχθρότητα, βία αλλά και τάσεις για ανθρωποκτονία καθώς και οι δεκάδες απόπειρες/δολοφονίες που σχετίζονται με τη χρήση ψυχιατρικών φαρμάκων, έπρεπε να γίνει ομοσπονδιακή έρευνα για τη σχέση μεταξύ των φαρμάκων της ψυχιατρικής και της τέλεσης πράξεων παράλογης βίας.

Πραγματικά, πόσες μαζικές δολοφονίες πρέπει να γίνουν από μακελάρηδες με ιατρικό ιστορικό λήψης ψυχοφαρμάκων πριν αυτοί που έχουν τη δύναμη να κάνουν τη διαφορά, προβούν τελικά στις απαραίτητες ενέργειες για να προστατεύσουν τους Αμερικανούς πολίτες;

Η λίστα των μακελάρηδων που λαμβάνουν φροντίδα από την ψυχιατρική και κάνουν χρήση ψυχοφαρμάκων είναι μεγάλη. Σε λίγο παραπάνω από έναν χρόνο έγιναν τόσες μαζικές δολοφονίες συμπεριλαμβανομένων της Ωρόρα στο Κολοράντο, στο Νιουτάουν στο Κονέκτικατ και τώρα στο Νέιβυ Γιάρντ στην Ουάσιγκτον με 52 νεκρούς και 69 τραυματίες συνολικά. Σε όλες τις περιπτώσεις, καθώς και σε δεκάδες άλλες μαζικές σφαγές, ο κοινός παρονομαστής είναι ότι οι δράστες είτε ήταν κάτω από ψυχιατρική φροντίδα είτε λάμβαναν ψυχοτρόπα ψυχιατρικά φάρμακα ή και τα δύο.

Ο φερόμενος μακελάρης στο Νέιβυ Γιάρντ, Ααρόν Αλέξης, αναφέρεται ότι έπαιρνε το αντικαταθλιπτικό Τραζοντόν.

Ενώ οι νομοθέτες προσπαθούν να κατανοήσουν το κίνητρο πίσω από αυτή τη σφαγή, ίσως να είναι σωστό να κοιτάξουν το ψυχιατρικό ιστορικό του Αλέξη και ειδικότερα, τον φάκελό του με τη «θεραπεία» με ψυχοφάρμακα. Αυτές οι πληροφορίες είναι άκρως απαραίτητες και όμως, προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτό που συμβαίνει συχνά είναι ότι οι πληροφορίες σχετικά με το ψυχιατρικό ιστορικό των μακελάρηδων φυλάσσεται μυστικό από το κοινό για μήνες και χρόνια.

Ένα παράδειγμα από αυτό είναι η μήνυση που χρειάστηκε να κατατεθεί στο Κονέκτικατ προκειμένου να αναγκαστεί ο Ιατροδικαστής να αποκαλύψει το ψυχιατρικό ιστορικό και τα δεδομένα σχετικά με τα ψυχοφάρμακα στην περίπτωση του μακελάρη, Άνταμ Λάντσα.

Οι ίδιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν και στην Ωρόρα στο Κολοράντο, όπου ο δράστης, Τζέιμς Χολμς, ο οποίος λάμβανε επίσης ψυχιατρική φροντίδα, και παρόλο που η αστυνομία ανακάλυψε τα αντικαταθλιπτικά στο διαμέρισμά του, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρθηκαν ελάχιστα σε αυτό και οι νομοθέτες αγνόησαν τον ρόλο που μπορεί να έχουν παίξει αυτά τα φάρμακα, σε έναν ακόμη μαζικό πυροβολισμό που συνδέεται με χρήση ψυχοφαρμάκων.

Άνθρωποι πεθαίνουν άσκοπα. Η πληροφορία αυτή δεν αποτελεί κρατικό μυστικό. Εδώ και πολύ καιρό είναι γνωστή η σύνδεση μεταξύ των ψυχοφαρμάκων και της βίας.Ακόμη και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) το ξέρει και αναγνωρίζει ότι τα ψυχιατρικά φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν τάσεις για βία και αυτοκτονία.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ακόμη και ο στρατός έχει αρχίσει επιτέλους να αντιμετωπίζει την υπερβολική συνταγογράφηση ψυχοφαρμάκων, λόγω της επιδημίας των αυτοκτονιών στον στρατό. Δυστυχώς, μια πρόσφατη μελέτη, η οποία διεξήχθη για το Υπουργείο Άμυνας, εξέτασε δεκάδες παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στις αυτοκτονίες στον στρατό, αλλά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, παρέλειψε να αναφέρει τη χρήση ψυχοφαρμάκων, η οποία σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου του Υπουργείου Αμύνης, είναι αυξανόμενη σε ετήσια βάση.

Αυτά δεν είναι καλοκάγαθα φάρμακα. Αλλοιώνουν τη διάνοια. Το Ιατρικό Σύστημα Παρακολούθησης του FDA αποκαλύπτει ότι μεταξύ του 2004-2012, υπήρξαν 14.773 αναφορές για παρενέργειες των ψυχοφαρμάκων που προκαλούν βίαιη συμπεριφορά – 1.531 περιπτώσεις αυτοκτονιών/ανθρωποκτονιών, 3.287 περιπτώσεις μανίας και 8.219 περιπτώσεις επιθετικότητας.Ο FDA παραδέχεται ότι λιγότερο από το 1% όλων των σοβαρών γεγονότων αναφέρονται ποτέ σε αυτόν, έτσι ο πραγματικός αριθμός των παρενεργειών που συμβαίνουν είναι σίγουρα υψηλότερος.

Δεν πρόκειται για υπόθεση. Είναι πλήρως τεκμηριωμένο. Τουλάχιστον 31 πυροβολισμοί σε σχολεία ή/και πράξεις βίας που σχετίζονται με το σχολείο έχουν διαπραχθεί από εκείνους που λαμβάνουν ή αποσύρονται από τα ψυχοφάρμακα, με αποτέλεσμα 162 να τραυματιστούν και 72 να σκοτωθούν.

Μανία, εχθρότητα, βία, τάσεις αυτοκτονίας ή ακόμη και ανθρωποκτονίας είναι οι αρνητικές επιπτώσεις της χρήσης ψυχοφαρμάκων. 22 διαφορετικές προειδοποιήσεις από διεθνείς φορείς υγείας έχουν εκδοθεί για τα ψυχοφάρμακα.

Ποιο μέρος αυτών των εθνικών και διεθνών προειδοποιήσεων, των προειδοποιήσεων σε μαύρα πλαίσια από τον FDA και την μακρά λίστα των μακελάρηδων (συμπεριλαμβανομένου του Αλέξη) που λάμβαναν ψυχοφάρμακα, δεν καταλαβαίνουν οι νομοθέτες; Πόσοι αθώοι άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν, επειδή οι ​​νομοθέτες δεν είχαν το θάρρος να διερευνήσουν το ενδεχόμενο μιας σύνδεσης μεταξύ των ψυχοφαρμάκων και της βίας;


Η Κέλλυ Πατρίτσια Ο’Μήρα είναι μια βραβευμένη πρώην ερευνητική ρεπόρτερ για την εφημερίδα Ουάσινγκτον Τάιμς, και το Περιοδικό Ινσάιτ, γράφοντας δεκάδες άρθρα και εκθέτοντας την απάτη των ψυχιατρικών διαγνώσεων και τους κινδύνους των ψυχοφαρμάκων, συμπεριλαμβανομένου του πρωτοποριακού πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της το 1999, Όπλα & Δόσεις (Guns & Doses), εκθέτοντας τη σχέση μεταξύ των ψυχοφαρμάκων και των πράξεων παράλογης βίας. Είναι επίσης η συγγραφέας του περίφημου βιβλίου, Ψυχολογική Κατάρρευση: Πώς η Ψυχιατρική Πουλάει Ψυχικές Ασθένειες και Ωθεί σε Χάπια που Σκοτώνουν.Πριν εργαστεί ως ερευνητική δημοσιογράφος, η Ο’Μήρα εργάστηκε για δεκαέξι χρόνια στο Καπιτώλιο δουλεύοντας για τέσσερα μέλη του Κογκρέσου. Κατέχει πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ.

DOWNLOADS