Βιβλιαράκια

Αυτά τα βιβλαράκια μπορείς να τα κατεβάσεις από το ίντερνετ και προσφέρουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη κακοποίηση των παιδιών από τους ψυχιάτρους, τη χορήγηση ψυχιατρικών φαρμάκων στα παιδιά και τις παρενέργειές τους.

Ψυχιατρικά Φάρμακα & το Μέλλον των Παιδιών σας

Αυτό το ευανάγνωστο 16-σελίδο βιβλιαράκι ζητεί από τους γονείς να συνειδητοποιήσουν τις επιλογές τους, να εξετάζουν τις πληροφορίες που τους δίνουν οι ιατροί και οι ψυχίατροι, συμπεριλαμβανομένων των τρόπων που αυτοί έχουν καθορίσει ότι ένα παιδί έχει μια «χημική ανισορροπία» στον εγκέφαλο που απαιτεί ψυχοτρόπο φάρμακο. Το βιβλιαράκι «Ψυχιατρικά Φάρμακα και το Μέλλον των Παιδιών σας» δεν υπαγορεύει στους γονείς τι πρέπει να κάνουν. Απλά τους προτρέπει να χρησιμοποιήσουν την κρίση τους ως γονείς στο βέλτιστο βαθμό. Αλλά, για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να ενημερωθούν.

Ο Σιωπηλός Θάνατος των Παιδιών της Αμερικής

Σήμερα, η θεραπεία για την πνευματική υγεία της νεολαίας μας είναι ένα τυχερό παιχνίδι ζωής ή θανάτου και, δεδομένου του αυξανόμενου αριθμού των θυμάτων, μια ζαριά που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Το ερώτημα δεν είναι κατά πόσο τα παιδιά πεθαίνουν από ψυχιατρικές αγωγές, αλλά ποιο παιδί θα είναι το επόμενο. Το ζήτημα είναι αν οι γονείς είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν τη ζωή του παιδιού τους σε υποκειμενικές ψυχιατρικές διαγνώσεις και επικίνδυνα ψυχοτρόπα φάρμακα και θεραπείες.

Οι Παρενέργειες των Κοινών Ψυχιατρικών Φαρμάκων

Ενώ αυτή η ιστοσελίδα παρέχει ενημερωτικά δελτία σχετικά με τις παρενέργειες των ψυχιατρικών φαρμάκων, το βιβλιαράκι αυτό περιλαμβάνει ένα χρονοδιάγραμμα των ρυθμιστικών προειδοποιήσεων για τα φάρμακα και παρέχει πληροφορίες που όλοι οι καταναλωτές πρέπει να γνωρίζουν και να αγνοούν με δική τους ευθύνη.

Απαιτεί Adobe Acrobat Reader, που διατίθεται δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

DOWNLOADS