ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΙΩΠΗΛΟΙ.

Αυτοί έχουν υψώσει τις φωνές τους για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έχουν υψώσει τις φωνές τους κατά της κακοποίησης στο πεδίο της ψυχικής υγείας. Η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR) επί πέντε δεκαετίες εναντιώνεται στις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την ψυχιατρική, αποκαλύπτοντας, πολεμώντας και κερδίζοντας.

Η CCHR ιδρύθηκε το 1969 από την Εκκλησία της Scientology και τον Δρ Τόμας Σαζ, Επίτιμο Καθηγητή της Ψυχιατρικής του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Κέντρου Πνευματικής Υγείας της Νέας Υόρκης στις Συρακούσες, για να διερευνήσει και να εκθέσει τις ψυχιατρικές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η φωνή τους ακούγεται από περισσότερα από 150 παραρτήματα που εκτείνονται σε περισσότερες από 30 χώρες. Το σώμα των συμβούλων της είναι φοβερό, και συμπεριλαμβάνει γιατρούς, δικηγόρους, εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες και αντιπροσώπους των πολιτικών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Το να υψώσει κανείς τη φωνή του φέρνει αποτελέσματα. Η CCHR έχει εμπνεύσει και έχει αποτελέσει μέρος εκατοντάδων μεταρρυθμίσεων, καταθέτοντας σε νομοθετικές ακροάσεις, διεξάγοντας δημόσιες ακροάσεις για την ψυχιατρική κακοποίηση, και δουλεύοντας συνεργατικά με τα ΜΜΕ, τους φορείς επιβολής νόμου και δημόσιους λειτουργούς ανά τον κόσμο.

Η CCHR δεν παρέμεινε σιωπηλή. Και ούτε εσείς θα έπρεπε να παραμείνετε σιωπηλοί.

Downloads
Ψυχιατρική: Προκαλώντας Εθισμό στα Φάρμακα
ΔΩΡΕΑΝ ΛΗΨΗ