Κεφάλαιο 10: Μαζικό Μάρκετινγκ

ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΣΕΚΑΠ ΣΟΥ

Οι ψυχίατροι επιμένουν ότι οι γενικοί προληπτικοί έλεγχοι για την ψυχική υγεία θα ωφελήσουν τους πάντες.

Σήμερα, το όνειρό τους γίνεται πραγματικότητα, με μια προεδρική συμβουλευτική ομάδα γνωστή ως «Η Νέα Επιτροπή Ελευθερίας για την Ψυχική Υγεία» που καταστρώνει σχέδια για το πώς να κάνει τους ελέγχους σε μεγάλα κομμάτια της αμερικανικής κοινωνίας για τον εντοπισμό ψυχικών ασθενειών.

Για πολλούς, ωστόσο, ο προληπτικός έλεγχος ψυχικής υγείας είναι ήδη τρόπος ζωής. Τα θετά παιδιά συχνά υποβάλλονται σε προληπτικούς ελέγχους, τους χορηγούνται φάρμακα και το ίδιο συμβαίνει με τους ένστολους άντρες και γυναίκες μας.

Και τα σχέδια είναι έτοιμα για τον έλεγχο και την πιθανή χορήγηση φαρμάκων σε έγκυες γυναίκες και κατ’ επέκταση, στα αγέννητα παιδιά τους.

Για την εφαρμογή αυτής της χορήγησης φαρμάκων, ψυχίατροι και ερευνητές χρηματοδοτήθηκαν από διαφορετικές φαρμακευτικές εταιρείες και δημιούργησαν μία βήμα προς βήμα διαδικασία που απαιτεί τα πιο πρόσφατα και πλέον ακριβά ψυχοφάρμακα για ασθενείς με προβλήματα – κι αν αυτό δεν φέρνει αποτελέσματα, περνούν στη θεραπεία με ηλεκτροσόκ.

Και με όλα αυτά σε ετοιμότητα, τι συμβαίνει στους ασθενείς αφού τους γίνει διάγνωση και μπει σε λειτουργία η μηχανή χορήγησης ψυχοτρόπων φαρμάκων;

DOWNLOADS