Η CCHR ΑΠΑΙΤΕΙ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ

Η CCHR κάνει πορεία για να απαιτήσει να σταματήσουν οι ψυχίατροι να προκαλούν ζημιά σε παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο που παίρνουν επικίνδυνα φάρμακα.
Η CCHR του Ηνωμένου Βασιλείου ισχυρίζεται ότι το Διεθνές Συνέδριο του Βασιλικού Κολεγίου Ψυχιάτρων πασάρει ψευδο-επιστήμη στο ευρύ κοινό, βάζοντας τα παιδιά του Ηνωμένου Βασιλείου σε σοβαρό κίνδυνο.

Η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (CCHR) βρισκόταν εκεί στην έναρξη του φετινού Διεθνούς Συνεδρίου του Βασιλικού Κολεγίου Ψυχιάτρων. Ήρθε η ώρα να αμφισβητήσουμε ψυχιάτρους όσον αφορά την ηθική τους, δηλαδή, το ότι συνταγογραφούν επικίνδυνα ψυχοφάρμακα στους μαθητές σχολείου της Βρετανίας, όταν ένας κορυφαίος επιστήμονας νευρολογίας παραδέχεται ότι δεν υπάρχει επιστήμη για να αποδείξει ότι η λεγόμενη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητας (ADHD) ούτε καν υπάρχει.

Μερικοί ψυχίατροι στο συνέδριο εκμυστηρεύτηκαν ότι συμφωνούσαν. Με τη συμφωνία ότι δεν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν τα λόγια του, ένας παραδέχτηκε ότι το κέρδος είναι το βασικό κίνητρο της ψυχιατρικής γι’ αυτήν την καταστροφική μέθοδο. Ένας άλλος εκμυστηρεύτηκε ότι ξέρει πως το ADHD δεν είναι μια αληθινή ασθένεια. Ένας δάσκαλος που εργάστηκε με παιδιά με ειδικές ανάγκες, για πολλά χρόνια, δήλωσε ότι οι όροι και ο χειρισμός των παιδιών με «μαθησιακές διαταραχές» είναι απαίσιος, και το σύστημα είναι διεφθαρμένο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian: «Σχεδόν ένα εκατομμύριο συνταγές για Ritalin και σχετιζόμενα φάρμακα για το ADHD δόθηκαν [στην Αγγλία] – πάνω από τον διπλάσιο αριθμό μιας δεκαετίας πριν».

«Οι ψυχίατροι έχουν συνειδητοποιήσει ότι μετά από δεκαετίες χορήγησης φαρμάκων στους ασθενείς τους, χωρίς επακόλουθη θεραπεία, αυτά τα φάρμακα δεν είναι αποτελεσματικά».

Για να παρέχει την αληθινή ιστορία της χορήγησης φαρμάκων σε παιδιά και πολλών άλλων καταστροφικών πρακτικών, όπως των προσφάτων προσπαθειών να κάνουν ξανά δημοφιλές το ηλεκτροσόκ, η CCHR εγκαινίασε την έκθεση Ψυχιατρική: Μια Βιομηχανία Θανάτου για να εκπαιδεύσει εκείνους που επισκέφθηκαν το συνέδριο και τους κατοίκους της περιοχής. Ο κ. Awil Hussein του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας και πρώην μέλος του προσωπικού της Εισαγγελικής Υπηρεσίας του Στέμματος, εγκαινίασε την έκθεση, δηλώνοντας: «Υπάρχουν πάνω από 20 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο που παίρνουν ψυχοφάρμακα. Οι ψυχίατροι έχουν συνειδητοποιήσει ότι μετά από δεκαετίες χορήγησης φαρμάκων στους ασθενείς τους, χωρίς επακόλουθη θεραπεία, αυτά τα φάρμακα δεν είναι αποτελεσματικά. Τώρα προωθούν άλλες βάρβαρες “θεραπείες” όπως το ηλεκτροσόκ».

Η έκθεση εκπαιδεύει και ενημερώνει αλλά επίσης προσφέρει πρακτική καθοδήγηση σε νομοθέτες, γιατρούς, υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολίτες να αναλάβουν δράση στους τομείς τους για να αναγκάσουν την ψυχιατρική να δώσει εξηγήσεις για τα εγκλήματα και τις καταχρήσεις της.


ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΤΡΟΠΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Αν επισκεφθείτε έναν ψυχίατρο, το πιθανότερο είναι ότι θα φύγετε με μια συνταγή.
Ορίστε οι στατιστικές:

1 στους 4

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

αναφέρεται ότι παίρνει ψυχοτρόπα, με τα αντικαταθλιπτικά να είναι τα πιο διαδεδομένα φάρμακα

80.223.280

ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΥΧΟΤΡΟΠΑ

στις ΗΠΑ το 2017, με 3,2 εκατομμύρια από αυτούς να είναι κάτω από την ηλικία των 12 ετών

50%

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ

από υπερβολικές δόσεις ψυχιατρικών φαρμάκων στις ΗΠΑ παρά από υπερβολική δόση ηρωίνης

57

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

συνταγές γράφτηκαν το 2014 στο Ηνωμένο Βασίλειο, αρκετές για κάθε άντρα, γυναίκα και παιδί

88

ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

ξοδεύονται διεθνώς σε ψυχιατρικά φάρμακα σε ένα έτοςΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Ως ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός περιφρούρησης της ψυχικής υγείας, η CCHR βασίζεται στις συνδρομές και τις δωρεές προκειμένου να διεκπεραιώσει την αποστολή της να εξαλείψει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την ψυχιατρική και να αποκαταστήσει την ηθική στο πεδίο της ψυχικής υγείας. Για να γίνετε μέρος του μεγαλύτερου κινήματος στον κόσμο το οποίο εργάζεται για την αλλαγή στο πεδίο της ψυχικής υγείας, γίνετε μέλος της ομάδας που έχει συμβάλει στη θέσπιση περισσοτέρων από 180 νόμων οι οποίοι προστατεύουν τους πολίτες από τις βίαιες πρακτικές των ψυχιάτρων.

DOWNLOADS