ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Ο ψυχίατρος Charles Fischer κρίθηκε ένοχος για 11 κακουργήματα, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων κατηγοριών για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός παιδιού.
Η CCHR κάνει συνεργασίες για να προστατέψει τα αγόρια στο Κρατικό Νοσοκομείο του Ώστιν από τον Δόκτορα Charles Fischer.

Ο Charles Fischer, πρώην ψυχίατρος στο Κρατικό Νοσοκομείο του Ώστιν, κρίθηκε ένοχος τεσσάρων κατηγοριών σεξουαλικής κακοποίησης ενός παιδιού και καταδικάστηκε με 40 χρόνια στη φυλακή.

Γλίτωσε την τιμωρία από επαναλαμβανόμενη σεξουαλική κακοποίηση για δύο δεκαετίες, ακόμη και μετά από κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση. Μετά η CCHR του Τέξας ανέλαβε την υπόθεση.

Το 2011, ο Fischer κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, αλλά παραμένει στο επάγγελμα για πέντε μήνες παρά τις έρευνες. Η εφημερίδα Austin American-Statesman δημοσιεύει την ιστορία μετά από μια μυστική πληροφορία από έναν συνεργάτη της CCHR, εξαναγκάζοντας το νοσοκομείο να τον απολύσει.

Ενώ ο Γενικός Διευθυντής της CCHR στο Τέξας καταθέτει ενώπιον μιας νομοθετικής επιτροπής, τα μέλη του προσωπικού της CCHR του Τέξας διεξάγουν ελέγχους εγκληματικού ιστορικού σε όλους τους ψυχιάτρους του κρατικού νοσοκομείου, κοινοποιώντας αρκετούς από αυτούς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένης και μιας υπόθεσης όπου ένας προηγουμένως αποδέχθηκε την κατηγορία για κακούργημα παρενόχλησης εις βάρος ενός παιδιού (και είχε παρ’ όλα αυτά προσληφθεί από το Κρατικό Νοσοκομείο του Ώστιν) και δύο ακόμα δημόσιων ψυχιάτρων με ποινικά ιστορικά σεξουαλικής κακοποίησης.

Τον Μάιο του 2012, ο Fischer κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση πέντε αγοριών.

Το 2013, ενώ ήταν έξω από τη φυλακή με εγγύηση, τον πιάνουν στα πράσα να κάνει σεξ με έναν άντρα σε ένα δημόσιο πάρκο. Η CCHR δίνει τη μυστική πληροφορία στην εφημερίδα Statesman που δημοσιεύει την επακόλουθη είδηση ότι η εγγύηση του Fischer έχει ανακληθεί.

Το 2016, με την κατάφωρη προσοχή των μέσων ενημέρωσης, ο Fischer κρίνεται ένοχος και καταδικάζεται. Χάρη στη δράση που ανέλαβε η CCHR και οι συνεργάτες της, αυτός ο ψυχίατρος δεν θα διαπράξει ξανά τα διεστραμμένα εγκλήματά του εις βάρος αθώων παιδιών.ΘΕΛΟΥΜΕ πραγματικά ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΟΥ

Όταν επαγγελματίες του ιατρικού χώρου έρχονται αντιμέτωποι με την ψυχιατρική κακοποίηση εις βάρος των ασθενών τους, προσφεύγουν στη CCHR. Ορίστε τι έχουν να πουν κάποιοι από αυτούς:

ΓΙΑΤΡΟΣ

ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΩΝ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ-ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΒΟΗΘΩΝ ΓΙΑΤΡΟΥΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ

Ως ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός περιφρούρησης της ψυχικής υγείας, η Επιτροπή Πολιτών για τα Ανθρώπινα Δικαιώµατα βασίζεται στις συνδρομές και τις δωρεές σας προκειμένου να διεκπεραιώσει την αποστολή της να εξαλείψει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την ψυχιατρική και να ξεδιαλύνει το πεδίο της ψυχικής υγείας. Για να γίνεις μέρος του μεγαλύτερου κινήματος στον κόσμο το οποίο εργάζεται για την αλλαγή στο πεδίο της ψυχικής υγείας, γίνε μέλος της ομάδας που έχει συμβάλει στη θέσπιση περισσοτέρων από 180 νόμων οι οποίοι προστατεύουν τους πολίτες από τις βίαιες πρακτικές των ψυχιάτρων.

DOWNLOADS