ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΗΣ CCHR ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΩΝ

Το περίπτερο της CCHR στην Εθνική Ένωση Φοιτητών Νοσηλευτικής στο Νάσβιλ του Τενεσί, τον Απρίλιο του 2018, είναι γεμάτο με επισκέπτες που απαιτούν υλικά.
Οι φοιτητές σε ένα εθνικό συνέδριο νοσοκόμων εκτιμούν ολόψυχα το έργο της CCHR.

Στο ετήσιο συνέδριο της Εθνικής Ένωσης Φοιτητών Νοσηλευτικής (NSNA), το περίπτερο της CCHR προσέλκυσε μια ασταμάτητη πλημμύρα από συμμετέχοντες στην προθήκη από δωρεάν ντοκιμαντέρ, βιβλιαράκια, ενημερωτικά ντοσιέ και εκπαιδευτικά πακέτα της CCHR.

Η NSNA είναι αφιερωμένη στην προώθηση της επαγγελματικής ανάπτυξης των φοιτητών νοσηλευτικής. Επομένως, η CCHR ήταν εκεί για να παρέχει πληροφορίες ζωτικής σημασίας για όσους θα έχουν τις ζωές και την ευημερία πολλών στα χέρια τους.

Τέτοιο ήταν το ενδιαφέρον από τους φοιτητές νοσηλευτικής για τις πληροφορίες της CCHR, που σύντομα μια εθελόντρια ανατέθηκε σε μια μοναδική εργασία να αναπληρώνει το απόθεμα των υλικών στο τραπέζι – υλικά που εξαφανίστηκαν αμέσως μόλις τα τοποθέτησε εκεί.

Μια ομάδα εθελοντών φόρεσε ένα μπλουζάκι που διακήρυττε: «Η παιδική ηλικία δεν είναι ψυχική διαταραχή» και συχνά δεχόταν σχόλια συμφωνίας αλλά και συνειδητοποιήσεις ότι ναι, πράγματι, η τυπική συμπεριφορά της παιδικής ηλικίας δεν απαιτεί φαρμακευτική αγωγή για να «θεραπευτεί».

Όταν ένας εθελοντής επισήμανε σε μια νοσοκόμα ότι οι ψυχίατροι οι ίδιοι παραδέχονται ότι δεν ξέρουν πώς λειτουργούν τα ψυχοτρόπα φάρμακα, η νοσοκόμα είπε: «Αυτό ακριβώς είπαν σε ένα σεμινάριο που μόλις παρακολούθησα – ότι κανείς δεν ξέρει πώς λειτουργούν τα φάρμακα!».

Συνολικά, 1.136 ενημερωτικά υλικά της CCHR δόθηκαν σε φοιτητές νοσηλευτικής για να τους πληροφορήσουν σχετικά με την αλήθεια για την ψυχιατρική.


ΘΕΛΟΥΜΕ πραγματικά ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ

Ορίστε τι είχαν να πουν μερικές από τις ομάδες και τα άτομα με τα οποία συνεργάζεται η CCHR για την αποστολή μας στην αναμόρφωση της ψυχικής υγείας.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΗΠΑ

Με τη CCHR, οι ψυχίατροι δεν έχουν καμία ελπίδα, επειδή τώρα έχουν εκτεθεί για όλα τα αδικήματα που διέπραξαν. Ευτυχώς, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα εξετάσουν προσεκτικά αυτό που κάνει η ψυχιατρική και αυτό που κάνουν οι κατασκευαστές φαρμάκων.

ΑΡΧΗΓΟΣ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ, ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΚΑΟΥΤΕΝΓΚ, ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ

Οι ψυχίατροι εκμεταλλεύονται τα άτομα που βρίσκονται σε άγνοια· οι ασθενείς παραπλανιούνται και τελικά γίνονται θύματα και μερικοί πεθαίνουν. Θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε αυτή την αγωγή ισοδύναμη με τους Ναζί. Οι άνθρωποι γίνονται σκλάβοι, γίνονται ιδιοκτησία τους. Η βιομηχανία της ψυχιατρικής κάνει τα παιδιά να εθίζονται στα φάρμακα και τελικά καταλήγουν σε ψυχιατρικά ιδρύματα, όπου δεν υπάρχει μέλλον. Με τη CCHR έχω ελπίδα. Είναι το έργο της CCHR να εκπαιδεύσει τη Νότια Αφρική και τον κόσμο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Με κατέπληξε ο επαγγελματισμός από τα ντοκιμαντέρ και το προσωπικό που μιλούσε σε αυτά – επιφανείς ψυχολόγοι, ψυχίατροι, γιατροί και άλλοι επαγγελματίες στον τομέα υγείας. Είναι απολύτως ενημερωτικοί. Πόσο απίστευτα θαρραλέος είναι ο οργανισμός σας για να τα παράγει και να τα προωθεί αυτά, και πόσο ωφέλιμα είναι στην κοινότητα και στους επαγγελματίες υγείας που πραγματικά δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Οι γιατροί μας δεν είναι πλέον θεραπευτές, έχουν γίνει έμποροι ναρκωτικών στις περισσότερες περιπτώσεις. Αυτό είναι μια τραγωδία. Δεν κάνουν συνταγογραφήσεις πλέον μόνο οι ψυχίατροι, ο τυπικός γιατρός συνταγογραφεί ψυχοφάρμακα σε όποιον μπαίνει στην κλινική. Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη CCHR.


ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΔΙΑΦΩΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΗΘΗ

Η CCHR διαφωτίζει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο σχετικά με τις καταχρήσεις της ψυχιατρικής. Ορίστε οι στατιστικές:

21

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

το σύνολο από τα βιβλιαράκια της CCHR που διανεμήθηκαν, δίνοντας τα δεδομένα για τα ψυχοτρόπα φάρμακα και την κατάχρηση της ψυχιατρικής

190

ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

όπου οι άνθρωποι έχουν λάβει υλικά της CCHR τον περασμένο χρόνο και μόνο

19.806

ΠΕΡΙΗΓΗΘΗΚΑΝ

στο μουσείο της CCHR Ψυχιατρική: Μια Βιομηχανία Θανάτου που αποκαλύπτει την αποκρουστική αλήθεια

69.713

ΑΤΟΜΑ

στους τομείς του νόμου, της νοσηλευτικής και της ερευνητικής δημοσιογραφίας έλαβαν ταχυδρομικώς πληροφορίες της CCHR

16

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

ενημερώθηκαν με τα σποτ της CCHR και τα βραβευμένα ντοκιμαντέρ μέσα στους τελευταίους 12 μήνεςΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

Ως ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός περιφρούρησης της ψυχικής υγείας, η CCHR βασίζεται στις συνδρομές και τις δωρεές προκειμένου να διεκπεραιώσει την αποστολή της να εξαλείψει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την ψυχιατρική και να αποκαταστήσει την ηθική στο πεδίο της ψυχικής υγείας. Για να γίνετε μέρος του μεγαλύτερου κινήματος στον κόσμο το οποίο εργάζεται για την αλλαγή στο πεδίο της ψυχικής υγείας, γίνετε μέλος της ομάδας που έχει συμβάλει στη θέσπιση περισσοτέρων από 180 νόμων οι οποίοι προστατεύουν τους πολίτες από τις βίαιες πρακτικές των ψυχιάτρων.

DOWNLOADS