ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ

Οι εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στη Γερμανία προς τιμήν της Διεθνούς Ημέρας Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος περιλάμβαναν αυτές στο Μόναχο (πάνω), στη Στουτγάρδη (δεξιά, πάνω) και στο Αμβούργο (δεξιά, κάτω).
Για την προστασία των μελλοντικών γενεών από το να πέσουν στην ίδια παγίδα, τα παραρτήματα της CCHR διεξήγαγαν εκδηλώσεις στη Διεθνή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος για να αποκαλυφθεί η αληθινή πηγή πολλών φρικαλεοτήτων του Ολοκαυτώματος.

Κάθε χρόνο, η Διεθνής Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος αποδίδει φόρο τιμής στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος. Σε 17 χώρες, παραρτήματα της CCHR διεξήγαγαν εκδηλώσεις που έφεραν στο φως μια σημαντική, αν και ελάχιστα δημοσιοποιημένη, κρυφή επιρροή πίσω από το Ολοκαύτωμα. Ο χαμένος κρίκος: οι Γερμανοί ψυχίατροι.

Τόσο νωρίς όσο το 1920, οι ψυχίατροι πρότειναν τη θανάτωση των ασθενών. Μόλις ο Αδόλφος Χίτλερ ανέλαβε την εξουσία, οι πύλες άνοιξαν για προγράμματα ακούσιας στείρωσης ευγονικής και ευθανασίας. Έξι ψυχιατρικά κέντρα χρησιμοποίησαν επαγγελματίες του ιατρικού χώρου, θαλάμους αερίων μεταμφιεσμένους ως ντουζιέρες και μαζική καύση πτωμάτων. Περισσότερα από 60 χρόνια μετά από τις δίκες της Νυρεμβέργης, ο Δρ Φρανκ Σνάιντερ, Πρόεδρος της Γερμανικής Εταιρείας Ψυχιάτρων, εξέδωσε μια δημόσια απολογία για τη δημιουργία της ιδεολογίας από την ψυχιατρική που έγινε η ευθανασία των Ναζί, και τον ρόλο τους στην επιλογή εκείνων που θα δολοφονούνταν και τη δολοφονία άλλων αυτοπροσώπως.

Η Εκκλησία της Scientology, συνιδρυτής της CCHR, διεξήγαγε προβολές του Η Εποχή του Φόβου: Η Βασιλεία του Τρόμου της Ψυχιατρικής, ενός ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την ιστορία της ψυχιατρικής από τη ναζιστική Γερμανία μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Στις Βρυξέλλες του Βελγίου, ο Przemyslaw Jurkiewicz, ο έφορος του Μουσείου Fort VII για τα στρατόπεδα των Ναζί στην Πολωνία, μίλησε για την ύπαρξη θαλάμων αερίων πριν από τον Βʹ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη δοκιμή τους σε ψυχιατρεία της Πολωνίας, σκοτώνοντας εκατοντάδες άτομα.

Οι Ισραηλινοί ψυχίατροι του σήμερα είναι τα δισέγγονα των Ναζί ευγονιστών και χρησιμοποιούν τις ίδιες τεχνικές που χρησιμοποιούσαν χρόνια πριν.

Στο Τελ Αβίβ, μίλησε ο δικηγόρος Raz Misgav. Υπερασπίζεται τα παιδιά που είναι παγιδευμένα στο σύστημα της πρόνοιας, πράγμα που συχνά έχει ως αποτέλεσμα την τοποθέτησή τους σε ψυχιατρικά ιδρύματα. Περιέγραψε λεπτομερώς το πώς οι Ισραηλινοί ψυχίατροι του σήμερα είναι τα δισέγγονα των Ναζί ευγονιστών και χρησιμοποιούν τις ίδιες τεχνικές που χρησιμοποιούσαν χρόνια πριν.

Στη Γερμανία, τα παραρτήματα της CCHR διεξήγαγαν εκδηλώσεις στο Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, το Αμβούργο, τη Στουτγάρδη και το Μόναχο, με αγρυπνίες για τα θύματα του Ολοκαυτώματος και προθήκες με τίτλο «Οι Άνθρωποι Πίσω από τον Χίτλερ» και «Η Ευγονική και το Ολοκαύτωμα» να είναι τοποθετημένες σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Όλες οι εκθέσεις εξέθεσαν την πραγματική πηγή των θανατηφόρων αρχών και ενεργειών πίσω από το Ολοκαύτωμα, έτσι ώστε τέτοια εγκλήματα να μη συμβούν ποτέ ξανά.


ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΨΥΧΟΤΡΟΠΙΚΕΣ «ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ»

Κάποια ψυχοτρόπα φάρμακα έχουν «παρενέργειες» που περιλαμβάνουν την αυτοκτονία και την ανθρωποκτονία.

117%

ΑΥΞΗΣΗ

στις συνταγογραφήσεις ψυχοφαρμάκων στις ΗΠΑ μεταξύ του 1999 και του 2013

24%

ΑΥΞΗΣΗ

στα ποσοστά αυτοκτονιών στις ΗΠΑ από το 1999 μέχρι το 2014 – τυχαίο;

41

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

παίρνουν αντικαταθλιπτικά φάρμακα

65

ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ

που θανάτωσαν ή τραυμάτισαν 693 άτομα σε πάνω από 3 δεκαετίες έγιναν από άτομα που είτε έπαιρναν ψυχοτρόπα φάρμακα είτε τα είχαν κόψει

409

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

σε ψυχιατρικά φάρμακα περιλαμβάνουν τους κινδύνους της αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς, της αυτοκτονίας, της βίας, της επιθετικότητας και του ιδεασμού ανθρωποκτονίαςΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ

Ως ένας μη κερδοσκοπικός Οργανισμός περιφρούρησης της ψυχικής υγείας, η CCHR βασίζεται στις συνδρομές και τις δωρεές προκειμένου να διεκπεραιώσει την αποστολή της να εξαλείψει τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την ψυχιατρική και να αποκαταστήσει την ηθική στο πεδίο της ψυχικής υγείας. Για να γίνετε μέρος του μεγαλύτερου κινήματος στον κόσμο το οποίο εργάζεται για την αλλαγή στο πεδίο της ψυχικής υγείας, γίνετε μέλος της ομάδας που έχει συμβάλει στη θέσπιση περισσοτέρων από 180 νόμων οι οποίοι προστατεύουν τους πολίτες από τις βίαιες πρακτικές των ψυχιάτρων.

DOWNLOADS