ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ «Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ»

Το εκπαιδευτικό πακέτο Η Εποχή του Φόβου δίνεται δωρεάν σε ιστορικούς, επαγγελματίες και ακτιβιστές υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων οι οποίοι παραδίδουν ομαδικές διαλέξεις, διδάσκουν σε σχολικές τάξεις ή σε πανεπιστήμια ή λειτουργούν κοινοτικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Αυτό το εκπαιδευτικό πακέτο περιλαμβάνει:

  • Τον Οδηγό για τον Εκπαιδευτικό Η Εποχή του Φόβου, που περιέχει όλα τα εφόδια που χρειάζονται για να υποστηρίξει ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο που βασίζεται στο ντοκιμαντέρ «Η Εποχή του Φόβου: Η Βασιλεία του Τρόμου της Ψυχιατρικής».
  • Το DVD «Η Εποχή του Φόβου: Η Βασιλεία του Τρόμου της Ψυχιατρικής». (1:48 λεπτά.) Αυτό το σοκαριστικό ντοκιμαντέρ εκθέτει τα αληθινά γεγονότα που αφορούν τις έσχατες βαρβαρότητες που διέπραξαν οι ψυχίατροι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Ολοκαύτωμα – απαίσιες πρακτικές που συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Ειδικοί αλλά και θύματα εκθέτουν την αληθινή ιστορία της ψυχιατρικής από τις απαρχές της μέχρι σήμερα, αποκαλύπτοντας πως η σχέση της με την βαρβαρότητα και τον εξαναγκασμό είναι απαράλλαχτη και ανεξέλεγκτη.
  • Ένα σετ από 24 συνοδευτικά βιβλιαράκια από το ντοκιμαντέρ «Η Εποχή του Φόβου: Η Βασιλεία του Τρόμου της Ψυχιατρικής» για να τα διαβάσουν οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο και για να τα δώσουν και σε άλλους.

Έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε αυτά τα υλικά δωρεάν λόγω αυτών που συνεισφέρουν γενναιόδωρα κάνοντας δωρεές στη CCHR. Ως αντάλλαγμα, σας ζητούμε να πληροφορήσετε τη CCHR για τα αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες. Απαντήσεις, σχόλια και δηλώσεις από τους μαθητές/συμμετέχοντες και δηλώσεις από τους συναδέλφους ή επαγγελματίες που ωφελήθηκαν από τη γνώση αυτών των γεγονότων είναι ευπρόσδεκτες από τη CCHR.

Εάν δεν διοργανώνετε εκπαιδευτικές τάξεις ή σεμινάρια και θέλετε να αυξήσετε την επίγνωση του κοινού για τα θέματα κακομεταχείρισης στον τομέα της πνευματικής υγείας, μπορείτε να ζητήσετε το δωρεάν DVD και το Ενημερωτικό Πακέτο.

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΑΣ
-